To je mi líto, realita se holt dost liší od představ. My chtěli svatbu v květnu, ale radnice nevyhlásila ani jeden termín na tento měsíc, takže jsme se brali v červnu. Termín jsem byla zamluvit tak v únoru. Přáli jsme si, aby oddávající zahrnul do své řeči pasáž, která se nám líbila a podle nás vystihovala, o čem manželství je. Místo toho nás oddávající oblažila řečí na téma "jak je krásné, že se berete v den referenda o vstupu do EU, když jste ze dvou budoucích členských států". Bylo to pro mě zklamání a byla jsem ráda že svatebčané seděli za našimi zády a neviděli, jak se tlemíme.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.