Děkuju, na stimulaci metabolismu se podívám. Zatím všechny poučky tvrdily, že bez sportu a pohybu se to nerozjede. Já mám bohužel problémy i s rychlejší chůzí, mám dechový deficit. Sama sobě se věnuju až až - bohužel ale proto, že nemám nikoho jiného, komu bych se mohla věnovat. Děti se nestihly, manžela to přestalo s mojí úzkostí plynoucí z onko diagnózy bavit - už se mnou nebyla sranda, nejspíš...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.