| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Marianno, zajeď si někam do obchodu kouknout na něj na živo. Já jsem měla kolekci r. 2003, takže mohla být řešená a nejspíš bude jinak než byla za mě. Korba je jedna z nejdelších má tuším 93 cm - moje děti byly cvalíci přes 4 kila byť lehce a přes 50 cm délka dítka a obě v něm odjezdily vše co bylo potřeba ~;) Mně se líbila ta variabilita korby. Vše v jednom skýtalo obrovské výhody - dítě mohlo ležet, mohlo být lehce zvednuté, později jsem je mohla lehce posadit... Madlo se dávalo blíž a dál dle toho, co jsem zrovna potřebovala. Korba má své uči a jde vzít jako každá jiná, ale tohle jsem já moc nevyužívala - spíš míň. Korba jde i vzít a otoči... Kočár jde složit do kufru auta naprosto jednoduše -pod jednou paží jsem držela korbu a druhou jsem složila podvozek a šoupla do auta na zacvaknout korbu ~R^ Nafukovací kola jsou bomba - skvěle jezdí po městě, skvěle v přírodě, zvládají sníh... navíc bonus nepraskají kola - za roky, co jsem tento kočárek používala jsem nikdy nepíchla, a to jsem z velkého města, kde jezdil po střepech... jen to chtělo občas kočár dofouknout. Jinak já neznám žádnou výhodu přímo hlubokého kočáru, protože mně naopak přijde, že je to na nic ~d~ Já jsem měla první dceru narozenou v září a zimy jsme zvládali úplně v pohodě s fusakem z dutého vlákna a příp. španělskou dekou přes něj, ale spíš stačil dobrý fusak a přesto to kryt nánožník, který je součástí Magnumu, který udělá při zapnutí hlubokou korbu. Musím říct, že jsem nepotkala člověka, kterého by Magnum neuhranul ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.