Tak já se vdávám na přelomu července/srpna. Taky nám hosti přibývají. Bude nás min.30, ale večer to bude tak k 50.Šaty jsem si dohodla se švadlenou, která umí i korzetové svatební šaty, i pěkně zdobené. Bude mě to stát téměř jako půjčovné (6000,-)a mám je napořád. Na prstýnky se jdeme kouknout na svatební veletrh. Kamarádka tam loni pořídila prstýnky s 30% slevou (tam si je objednala a pak si je došla do prodejny vyzvednout).Tak uvidíme co nám = mě padne do oka. Přítel totiž by nejradši žádnej prstýnek, stejně ho nebude nosit.On má na starosti jídlo a muziku, tomu zase nerozumím já. Tak ať se všechno povede jak má.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.