Na tohle téma se s ním nedá moc mluvit. Neuznává to. Je to celé prý i moje zodpovědnost, když jsem s tím souhlasila - ale situace byla jiná - krizový plán byl dům prodat, to ale udělat zatím nechce - já si to taky představit moc neumím, kolik by kolem toho bylo nervů, taky bychom to teď prodali jistě se ztrátou :-( Ale kolem toho vození je nekompromisní. Auto je jeho, takže má páku - že mi ho nepůjčí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.