to zvládnete, my takto lehli předloni přítel i já 40°C a nebyli jsme schopní ničeho, dcera tehdy 2,5 roku měla "jen" mezi 38-39°C ovšem narozdíl od nás naprosto čilá a funkční. Já ležela v jednom pokoji, přítel v druhém a mezi námi se bezprizorně pohybovala dcera. V každém pokoji puštěné DVD s pohádkama, chvílema se u toho zabavila....
Dceru si chtěla vzít moje mamka, to by sice bylo naprosto úžasné, ale ona je po operaci střev a nemá naprosto žádnou imunitu. Navíc bych nemocnou dceru nikam nedala. Vzhledem k tomu, že ale byla ochotná pomáhat, tak vařila a nosila pečivo a cokoliv bylo potřeba koupit. Nechala za dveřma a odešla. My jsme si jen vyzvedli. Navařila třeba na 2 dny. Takto se o nás starala asi 6 dní.... nejhorší byly první 3 dny. Pak se zmátořil přítel, který padl o den dřív a pak už to postupně šlo...
Doporučuji zařídit donášku potravin a jídla. Buď někoho kdo je ochotný uvařit a přinést nebo přinést třeba z restaurace...
Kdybychom takto lehli na chalupě tak vím, že bych poprosila sousedku a ta by uvařila zcela jistě, manžel by přivezl nákup, uhlí by nám nanosili.... prostě by se určitě o nás postarali.
Ona přinese oběd i když jsem tam sama
bez přítele, bez dcery ... ví že bych se něčím odbyla, tak přinese rovnou oběd. Moučníky si nosíme běžně.