| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

to zvládnete, my takto lehli předloni přítel i já 40°C a nebyli jsme schopní ničeho, dcera tehdy 2,5 roku měla "jen" mezi 38-39°C ovšem narozdíl od nás naprosto čilá a funkční. Já ležela v jednom pokoji, přítel v druhém a mezi námi se bezprizorně pohybovala dcera. V každém pokoji puštěné DVD s pohádkama, chvílema se u toho zabavila....
Dceru si chtěla vzít moje mamka, to by sice bylo naprosto úžasné, ale ona je po operaci střev a nemá naprosto žádnou imunitu. Navíc bych nemocnou dceru nikam nedala. Vzhledem k tomu, že ale byla ochotná pomáhat, tak vařila a nosila pečivo a cokoliv bylo potřeba koupit. Nechala za dveřma a odešla. My jsme si jen vyzvedli. Navařila třeba na 2 dny. Takto se o nás starala asi 6 dní.... nejhorší byly první 3 dny. Pak se zmátořil přítel, který padl o den dřív a pak už to postupně šlo...

Doporučuji zařídit donášku potravin a jídla. Buď někoho kdo je ochotný uvařit a přinést nebo přinést třeba z restaurace...
Kdybychom takto lehli na chalupě tak vím, že bych poprosila sousedku a ta by uvařila zcela jistě, manžel by přivezl nákup, uhlí by nám nanosili.... prostě by se určitě o nás postarali.
Ona přinese oběd i když jsem tam sama:-) bez přítele, bez dcery ... ví že bych se něčím odbyla, tak přinese rovnou oběd. Moučníky si nosíme běžně.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.