| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Díky všem moc za rady nebo jenom za virtuální pohlazení či sdělení podobné zkušenosti. I to udělá hodně.
Pobavil mě jeden argument - to dáš, když můžeš jít na diskusi. Ano, sama si to občas říkám, když jsou tu stížnosti, jak někdo nic nestíhá .... :-)Ale chci jen říci, na počítači (NB v posteli) jsem dnes poprvé po 3 dnech. A po sesmolení mého ranního dotazu jsem asi půl hodiny musela odpočívat :-)
Obdivuji kohokoliv, kdo nemocnej funguje tak, jak to tu popisoval - já se teď 5 minut přemlouvám jenom jít na WC, což mám cca 7 metrů a pak se 10 minut v posteli klepu zimnicí, tak nechápu jak někdo nemocný s chřipkou vodí děti do školky, nehledě že je to šíleně nebezpečné.
Jinak muž zatím "žije", v lékárně byl včera, pro zásoby v obchodě dnes, internetový nákupy je super nápad, podobně jako ty kamarádky, bohužel jich tu moc nemáme, ale jedny nebo dvoje ano. Máme jen jedny sousedy, chalupáře, moc sem přes zimu nejezdí. Tohle je fakt nevýhoda bydlet na romantickém místě. Jo a školka má příští týden zrovna prázdniny :-) Děti mají 4 a 5 let, takže ne sice úplně mrňata, ale samostatné taky ne. To mladší je zdravější, nepadlo mě dát ho té bližší babičce, ale chlap se zatím tváří, že to budem řešit, až ulehne. Tak nám držte palce... prý ty chřipky letos řádí šíleně.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.