| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Název je krkolomný, leč tak nějak to myslím.

Napadlo mne to během posledních dnů, kdy tady čtu témata na různé variace rozvedených nebo rozvádějících se rodin, kde dle naprosté většiny z vás nemá jít mladá holka do vztahu s rozvedeným chlapem se třema dětma a podobně. Protože bůhví, proč chlap odešel od tří dětí, nemohly byste mu již nadále věřit atd.

Přijde mi to neuvěřitelné, slečna se zamilovala - tedy slečny, ale hned jsou to husy, protože poslouchají jen jednu stranu, měly by se co nejdříve seznámit s (ex)manželkou a vše si vyjasnit, je blbost opouštět partnera, když to s ním klape...

Sakra, já mám pocit, že tady snad žádná z vás nebyla nikdy zamilovaná nebo co. Copak se všechno dá takhle předvídat, copak si člověk umí v tomto směru poručit?

A fakt si myslíte, že když to v manželství neklape - myslíte, že vždycky odchází chlap? Že za všechno může on? A že za trest jemu by už neměl začínat žádný další vztah, protože je jasný, že to udělá opět?

Jo, jsem na ženském serveru, asi bych to měla očekávat, ale asi jsem furt tak naivní, že si myslím, že chlapi nejsou apriori ti největší zmetci na světě.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.