Znám to...pro mě byla MD "křest ohněm". Nevzpomínám na to ráda. Měla jsem pocit zběsile ujíždějícího rychlíku, který jsem nemohla nijak zastavit...a přitom jsem jen chtěla v příští zastávce na chvíli vystoupit, v klidu něco dobrého pojíst v hezké restauraci, nasytit nejen hlad, ale prožít si celou tu návštěvu jako estetický zážitek ...no místo toho jsem mohla tak max. "na stojáka" a narychlo v tom rychlíku pojíst párek v rohlíku, jen abych zahnala hlad...obrazně řečeno. Tak takhle nějak jsem se cítila.
Budiž Ti útěchou, že věkem dítěte se leccos v tomto ohledu zlepší. Budeš řešit zase jiné problémy...to jo...já je zatím řeším ale...tak nějak raději...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.