Aha, takže podle tebe jsem měla v tom vztahu zůstat a dalších x let čekat kdy a v jakém stavu se vrátí? Moje chyba byla jediná - že jsem si ho vzala. Bylo k tomu více okolností, ale já ho hrozně milovala...bohužel on mou lásku ulil a dodnes mi nebyl schopen říct, proč si mě vlastně bral, když nakonec o mě ani naše dítě nestál..... Asi jsem tady ani neměla psát...moje chyba byla to, že jsem si ho vzala a věřila tomu, že se změní....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.