| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zerat - já myslím, že řada vetů často prodlužuje takovou tu empirickou léčbu, než začnou opravdu hledat příčinu na základě konkrétních vyšetření.
Ale současně myslím, že je v mnoha případech k tomu "nutí" majitelé, kterým se nechce do úhrady často nemalých nákladů na rozbory.
Tím vůbec nechci nějak hodnodtit tady zmiňovaný případ, od stolu konstatovat, kdo kde udělal či neudělal chybu, to mi fakt nepřísluší.

Nedávno jsem řešila akutní problém na čumáku u svýho psa. Nejdřív dostal ATB, po třech dnech bylo jasné, že efekt je nulový, takže obratem biopsie, stěry, kultivace (zákrok v plné narkóze, biopsii bychom jinak nezvládli). Ano, dobrali jsme se cíle a všechno je OK. Ale dovedu si představit majitele, který by do takto navržené terapie nešel a dožadoval se dál naslepo volených léků.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.