Tak to je jasné, od toho tam ten dospělí je. U nás by se teda asi nestalo, že by s tak malýma dětma šel jeden 18 letej a ještě kluk. Spíš by šel někdo starší a nebo kombinace kluk holka. I když mě vlastně taky bylo 19 když jsem měla poprvé malé kluky, ale méla jsem vždy k ruce 2 praktikanty, tak že jsme na 12 mezulámu byli 3. Ale byl to i tak záhul a kolikrát jsem se divila co za prasárny jsme dokázali najít ačkoliv jsme měli vždy pocit, že se o ně pěkně staráme
. Jsou to prostě děti a jednou budou mít pěkné vzpomínky. Netřeba to tak prožívat! Fakt! Já jsem celkem pořádné děvče, ale když si s holkama vzpomeneme na to co jsme dělaly... . Je to svým zpusobem dobrodružství jak pro děti, tak pro ty vedoucí.
...jednou jsem odešla na put´ák bez zdroje ohně, a otvíráku na konzervy. Hluboko do lesu a tak jeden den jedli děti jen chleba a vymýšleli jsme si co výborného konzumujeme a pak jsme hráli hru kdo přinese oheň a sežene něco jiného na obživu než konzervy. Měli jsme báječnou kopřivovou polívku a holky jsou už dneska samy vedoucí a vždy se nad tím zasmějeme. Je fakt, že chybama se člověk učí.