| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mapeon,
je mi tě líto ~6~.

Blbý je to s tím jídlem, věřím tomu, že může mít hlad a o to je prudivější. Můj nestarší taky nesnášel kousky, ale to se dá zařídit, blbý je asi ten reflux. Ono mu i z toho jídla může být jakoby špatně a proto ho nechce. Ale co poradit, to bohužel nevím.

Taky bych řekla, že je vzteklý z nedostatku spánku. Můj prostřední měl potíže se spaním už v porodnici a spal na mimino strašně málo. Přes den tak 20 min. a to ještě při kojení. Pak celý den řval. V noci se neustále budil. Ale nebylo to tím, že by spánek nepotřeboval. On jen těžce zabíral a vzbudil se každým šustnutím (a pak už zase nezabral). A tím pádem řval i únavou.
U nás zabralo teda jedině nošení v šátku, to se prospal, třeba i dvě hodiny na procházce, a pak to bylo hned lepší. Ale jestli máš problémy s páteří, tak je to blbý :-(.

Podle mě vstává takhle brzy proto, že chodí brzy spát. V kuse mu prostě těch 9-10 h stačí. Chtělo by to najít nějakej způsob, aby se mohl vyspat přes den a večer šel spát až mezi osmou a devátou. Ale to je taky rada nanic, to je mi jasný.

Kousání je taky pitomý, možná bych zkusila taky kousnout. Už jsem to někde četla a prý to pomohlo. Mně prcek tedy nekousal, ale furt po mně lezl, drápal mě, tahal za vlasy a v tomhle věku nepomáhalo nic. On byl prostě furt vlastně přetaženej a vztekle hysterickej. Zlepšilo se to časem.

Každopádně přeju hodně sil a pokud to jde, dej si pauzu aspoň jednou za čas o víkendu a ať hlídá tatínek.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.