Mapeon,
je mi tě líto
.
Blbý je to s tím jídlem, věřím tomu, že může mít hlad a o to je prudivější. Můj nestarší taky nesnášel kousky, ale to se dá zařídit, blbý je asi ten reflux. Ono mu i z toho jídla může být jakoby špatně a proto ho nechce. Ale co poradit, to bohužel nevím.
Taky bych řekla, že je vzteklý z nedostatku spánku. Můj prostřední měl potíže se spaním už v porodnici a spal na mimino strašně málo. Přes den tak 20 min. a to ještě při kojení. Pak celý den řval. V noci se neustále budil. Ale nebylo to tím, že by spánek nepotřeboval. On jen těžce zabíral a vzbudil se každým šustnutím (a pak už zase nezabral). A tím pádem řval i únavou.
U nás zabralo teda jedině nošení v šátku, to se prospal, třeba i dvě hodiny na procházce, a pak to bylo hned lepší. Ale jestli máš problémy s páteří, tak je to blbý :-(.
Podle mě vstává takhle brzy proto, že chodí brzy spát. V kuse mu prostě těch 9-10 h stačí. Chtělo by to najít nějakej způsob, aby se mohl vyspat přes den a večer šel spát až mezi osmou a devátou. Ale to je taky rada nanic, to je mi jasný.
Kousání je taky pitomý, možná bych zkusila taky kousnout. Už jsem to někde četla a prý to pomohlo. Mně prcek tedy nekousal, ale furt po mně lezl, drápal mě, tahal za vlasy a v tomhle věku nepomáhalo nic. On byl prostě furt vlastně přetaženej a vztekle hysterickej. Zlepšilo se to časem.
Každopádně přeju hodně sil a pokud to jde, dej si pauzu aspoň jednou za čas o víkendu a ať hlídá tatínek.