Dotaznik jsem vyplnila, ale na nekterych mistech mi prijde hodne spatne udelany - napr. jake zarizeni vase dite navstevuje - chybi moznost nenavstevuje zadne, v jakych jazycich dite mluvi a rozumi - nutno zaskrtnout odpoved u 4 jazyku (jinak mi to dotaznik neprijalo), pritom tam chybi moznost, ze tolika jazyky nemluvi/nerozumi, otazka kdy zacalo vase dite prechazet plynule z jazyka do jazyka - moznost mezi 1-2 rokem je prece uplne mimo, dite v tomto veku sotva mluvi, natoz aby prechazelo z jazyka do jazyka....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.