| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

svynko, neblázni. Ono "něco" se může stát i už těm narozeným lidem. Pravděpodobnost, že se stane takovej průser, je hodně hodně malá.A dá se eliminovat. Při druhým těhotenství jse měla rodit přirozeně, ale zase na konci po temínu stoupnul tlak a tak mě radší druhý den přijmuli na sál a mezitím furt kontrolovali.

Pak se mě na sále ptal jeden doktor: "A proč vy máte CS?"
Já:"Kvůli vysokému tlaku" (měla jsem v tu chvíli manžetu)
Doktor:"Ehm....momentálně máte 120/70"~t~

Prostě jsem se poučila, šla do toho znova a tentokrát to vyšlo,máme doma zdravýho čtyřměsíčáka. A vidíš, jsem ochotná do toho jít znova.

Navíc jak píšu, mám doma skoro zdravýho tříleťáka, bohužel trochu hůř vidí, bohužel má hadičku v hlavě,bohužel ho čekají perace.

Na druhou stranu-on sám o tom neví, běhá.blbne, hraje si, povídá, chodí do školky, až na pár pobytů v nemocnici stíhá "normální" dětství. Nebere žádný prášky, nemá omezení (no, profi hokejista z něj asi nebude,ale to je jenom plus).

Když nepočítám dobu, kdy s manželem čekáme před sálem, jak dopadne operace, tak jsme na tom podstatně líp, než mnoho jiných rdičů.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.