| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Máte ji pokaždé stejnou? Jak se liší v závislosti na použití různých surovin a postupů? Vyráběla jsem ho včera po dlouhé době, a to takhle: rozpustit nastrouhané mýdlo (Marseilleské olivové, cca 100g), přidat sodu (práškovou, cca 85g), dolít horkou vodou (5l kyblík), nechat vychladnout. Je docela řídký, takový řídký gel. Dříve jsem používala krystalickou sodu, jakou mívají běžně v drogeriích, a mělo to takový zajímavý krémový mezistupeň, než se rozpustila, výsledek byl (při stejném podílu surovin a vody) hustší, skoro jako pudink. Kdysi jsem zkusila rozpustit mýdlo a krystalickou sodu zvlášť, krémový mezistupeň se nekonal, výsledkem byl ale vesměs stejný pudink. Předpokládám, že prací účinnost to snad bude mít stejnou (?)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.