ninule- přečti si co jsem psala níže huhu. jinak já mám taky děložní stěnu v nejužším místě 4,7-4,9mm.ale čeká mě ještě min.jeden utz po ms prý je to lépe vidět a taky,protože se dr. nezdá jizva.prý se ji jeví do tvaru T což mi po porodu nikdo neřekl ale je to možné,protože malého nemohly dostat ven.takže si vyžádá zprávu z posledního porodu a pak se uvidí co dál.já jsem ale rozhodnutá,že pokud bude šance na ok průběh tak do toho jdu.jo a porod by byl po dokončeném 36tt aby se jizva nezatěžovala.ale vzhledem k tomu,že poslední těhu i porod byli nejklidnější tak svému tělu věřím i ted,že to bude ok.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.