Spousta z vás tu zakladatelku poučuje, že řeší blbosti, že uklízet není potřeba atd..
Myslím, že kdybych založila téma "Kdo má nablito v kuchyni a podělanou zem na wc- už několik dní", málokterá se k tomu přihlásí. Sama mám ráda prostředí kolem sebe aspoň trochu "kulturní"- tj. v mezích normálu čistý wc a koupelnu, ne úplně hnusnou kuchyň a nezabordelený koberce. Abych toho dosáhla, snažím se aspoň 1x týdně vysát koberce, vytřít zem, umýt koupelnu a wc. Děti se rády zapojí, třeba vysavač je vyloženě baví
Nežehlím, protože nevyžehlený mi žíly netrhá, s dětma žehlit mi přijde nebezpečný (je jim 5let, 2roky a půl roku a někdy jsou dost nevyzpytatelný, jako většina dětí). Kdybych měla pocit, že prostě MUSÍM mít vyžehleno, tak asi žehlit budu.
Jsem přesvědčená, že dítěti neškodí pohled na pracující matku, možná naopak- aspoň vidí, že se některý věci nedělají samy.
Pokud se kvůli restům v domácnosti OBČAS nejde na hřiště, není to tragédie.
Mmch, rodina.cz je jediný místo na světě, kde jakákoli teplá večeře pro 4 lidi trvá 20 minut, oběd o několika chodech minut 40 a nikdo doma neuklízí.