je mi jasné,že čím dýl v břiše,tím lépe.jenže v okolních porodnicích se plánované porody 1-2 cs dělají většinou po dokončeném 38tt.málo koho nechají do 40tt.a u třetí sekce už nikdo déle jak do ukončeného 38tt čekat nebude.nikdo nechce riskovat problémy s jizvou. u prvního přenášení jsem ležela v porodnici už od 40tt na pozorování a nakonec i vyvolání cca 10 dní. u druhého si mě tam už nenechali,dojížděla jsem každý den cca 8 dní 40km ke konci i 2* denně ráno a večer na kontroly.v té době už se šetřilo a prý by bylo zbytečné si mě tam nechávat. v den porodu ráno a odpoledne udělali monitor a v noci jsem měla přijet na vyvolání. u třetího naplanovali v 36tt datum porodu a do 38tt porodu jsem jezdila stejně jako u druhé sekce.den před porodem vzali krev a v den porodu jsem nastoupila ráno v 7h a za 4 hodiny byl malý na světě.ne jako jinde,že nastupuješ den předem. malý je ve 38tt a je v poho bude mu 8let.kamoška má holku ve 32tt-praskla ji voda a je taky ok.jiná kámoška měla kluka ve 33tt kvuli preklepsii a dopadlo to špatně ale to vinnou dr. zanedbali péči.takže je jedno v kolikátým tt se mimi narodí,jak píšeš záleží jak je odolné.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.