Přidat odpověď
Hm, jsem v rámci úklidu asi krapet "nedostaciva", ale jelikož to nikomu z mě rodiny nevadí, ani mě ne, tak se nám tu bydlí dobře. Vytirani praktikuju pouze v kuchyni a v koupelně, tak jednou tydne, luxovani všech ostatních podlah dvakrát tydne, a to mi jedna "akce" zabere tak 20 minut. Koupelny taky jednou tydne, a to je chvílinka, proč bych měla otirat všechny kachlicky častěji než jednou za rok to nevím. Peru denne jednu pracku - to je opet par minut to dat prat a povesit, zehlim tak jednou za tyden cca dvě hodiny, u filmu. S věcmi co jsou "volne lozene" taky trosku bojuji, ale máme docela v pohode ulozne prostory, tak mi to nepřijde jako velký opruz. Ovšem z malého bytu si pamatju, ze mě ty věci co jsem nemela kam dat docela rozcilovaly. Zaklad je fakt nemít zbytečně krámy.
Kde trávit nejvíc času tak asi v kuchyni, teď co jsem doma a zvlášt pokud jsou tu taky děti kdyz mají třeba. Prázdniny a nejsou ve skole, tak mi. Přijde ze vařim takřka neustale. Někdy mě to sice baví, ale byla bych vděčná i za existenci "amarounu", pro pripady kdy se mi nechce.
Předchozí