| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

no já píšu níže, že jsme měli -vlastně adoptovaného setra-nejlepšího psa, jakého by si člověk mohl přát. Ale byl s ním jeden velký problém: nikdy se už nenaučil být sám v bytě, štěkal (a měl hlas jako zvon!!), takže jsme ho museli brát všude s sebou- a do práce byl problém. Takže ho míval na hlídání můj otec, který už bydlí v jiném městě....prostě báječný pes, kterého jsme milovali, ale s tím štěkáním to bylo peklo (brát psa všude s sebou, to si nikdo nedokáže představit, co to bylo...uf). Já kouknu na nějaké stránky. Já to plánuju v horizontu cca 2 let, až by mimino trošku odrostlo, ale už jsem koukala 2x na plakát, kde byli ti chrti inzerovaní. Je to chytrý pes? Oni je asi necvičí, že? Jen asi běhají, takže poslušnost asi nic moc ze začátku, že?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.