| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mám osobní zkušenost - byla jsem účatnicí dědického řízení, kde byly i děti z prvního manželství. Já o nich nevěděla, neslyšela, až tam ( byla to trochu přes kolenu a zastupovala jsem tam na základě plné moci). Je pravda, že jsme ani nevěděli, kdy se a kde se narodili, jenom přibližně, údajně emigrovali, údajně se po r. 1989 vrátili. Ptala jsem se notáře, jak je bude hledat - prý "notářskou" vyhláškou (necituji přessně). Víc jsem nepátrala, protože objevení dědiců by tomu, koho jsem zastupovala, zkomplikovalo situaci, víceméně až v dědickém řízení zjistil, že si celý život myslel že s mmanželským patrnerem mají dům 50:50 a ono to bylo jinak.
Takže usuzuji, že pokud účastníci přizvaní na první sezení k dědickému řízení, uvedou, že někoho neznají, neví, kde se nachází / a bude to tak), může se stát, že se třeba děti z prvního maželství k dědictví nedostanou. Jak se lze k takovémuto dědictví přihlásit nevím.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.