Luciku, jednoznačně je na vině "stres těla" z hubnutí(probíhají mnohé změny). Měla jsem to stejně. Až dohubneš, tělo se vnitřně uklidní a cholesterol klesne. Já jsem konzultovala s výživovým poradcem, přidal mi ráno omega 3 - 500mg (totéž večer tělo uklízí cholesterol v noci), polikonasol 1x denně, 1x Q10 ráno a odpoledne. Na prášky je vždycky času dost a cholesterol souvisí se stresem velmi!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.