Má raději zaměstnavatel zaměstnance, který si nebere nemocenskou (chodí nemocný do práce)a nebere si ošetřovačky (zajistí si hlídání) nebo spíše zaměstnance, který si bere nemocenskou, aby se mohl vymarodit doma a bere si ošetřovačku na dítě když je nemocné?
Jak to děláte vy když máte nemocné dítě? Já když je lehce nemocné - zařídím si hlídání, ale když je to vážné tak beru ošetřovačku - pro což ale nemají pochopení kolegyně a dávají mi to dost najevo, že musí za mě makat......
Přijde mi, že nemohu být dokonalý zaměstnanec ani matka zároveň - já prostě preferuji být doma s nemocným dítětem před zaměstnáním - jak to máte vy?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.