Teda moc se ke knihám nevracím, kostru a postavy si dost pamatuju. Znova jsem četla Židovku z Toleda a poprvé mě zaujal romantický příběh, podruhé jsem obdivovala ekonomické fígle a znalosti a historické pozadí.
Furt dokola se dá číst Malý princ. I přes nesouhlas a nepochopení okolí se nám to líbilo oběma a já nadto měla povznášející pocit, že mu "nesu jako dar". Jsou to tři měsíce a pořád se o tom bavíme a jistě budeme číst víckrát.
Taky je jistě pravda, jak píšete o tom dozrání - třeba Citadelu (zase Exupéry no) jsem nedokázala dočíst nikdy a zajímalo by mě, jestli někdo z vás ano..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.