Přidat odpověď
upřesňovala jsem to - migrény má přesně od 5-ti let. Ve školce byl od čerstvých 3 let a to tam ty roky spoustu dní jedl tak, jak jsem psala - tedy ráno mlíko, svačinka půl krajíčku chleba, oběd nic, svačinka půl krajíčku chleba. Já jsem přišla v cca 16:45 a jelo se domů (naneštěstí jsme měli školu přes dvě městké části, takže než jsme se doplácali na bus a pak domů, trvalo to skoro půl hoďky) - až doma dostal najíst...
Migrény mu začaly 1.9., po odchozených celých dvou rokách školky (spouštěčem nakonec zřejmě-to nikdo přesně neví, byl vysoký tlak a hydronefróza), nicméně diagnostikovány byly až za téměř 3/4 roku.... já si ale myslela a myslím si to dodnes, že to hladovění na tom taky mělo svůj podíl. Navíc první migréna byla toho 1.9. kdy přišel do školky a zjistil, že má úplně nové učitelky, které nezná. Nikdo z rodičů nevěděl, že se budou měnit.
Takže asi po 2 měsících, kdy ho ve školce občas bolela hlava a následně poté zvracel, jsem se s učkama ve školce domluvila že prostě protože pracuju na plný úvazek a není nikdo, kdo by si ho vyzvedával už po obědě, nechám mu tam vždycky krabičku s něčím na svačinu, pro případ, že nebude jíst to, co jim dají - aby se aspoň jakž takž najedl o těch svačinách... Nic jiného mě prostě nenapadlo.
Předchozí