hele náš má nejradši z kuřecího masa pečené kuře a kuřecí řízek.. ale sní to jen ode mně, od manžela a mé mamky.. v restauraci ani od dvou zbylých babiček to nedá do pusy..
to sladké jídlo má nějakou výjimku.. že tu palačinku nebo tak sní.. ale já jim to doma dělám na sucho.. a v té restaraci.. no si ani nechci představovat v čem to plave.. fuj
já mu zase tradičně na každoroční opékání buřtů nosím suchý rohlík a suchej chleba... uzeniny nejí vůbec z masa jen to kuřecí a to ještě jen určité úpravy
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.