tak si s sebou nezapomeňte vzít partnera, sestru, kamarádku... zkrátka kohokoliv vám v tu chvíli blízkou osobu, já udělala tu chybu, že jsem tam šla(musela jsem,trápila mě těhotenská hypertenze)a nevzala s sebou nikoho, když jsem rodila a naříkala bolestí(nechci nikoho strašit, jen píšu, jak jsem to vnímala já...)tak protože jsem tam byla sama, tak jsem se "pomoci" nedovolala, sestry si vtipkovali před boxem, pak mě sestra, která mi měřila srdeční ozvy miminka, řekla,že ji to tam se mnou nebaví, jak vyvádím, vzápětí nakoukla taková postarší paní, co to je tam za cirkus, kdo to tady řve a abych se uklidnila...jiná paní, také v letech(zdá se že ženy kolem 40-50 jako porodní asistentky, alespon na Slovanech, nechápou maminky, tak jako ty mladší sestřičky)mě popleskala po rameni se slovy:"To víte maminko, porod bolí!" ldyž jsem jí na to řekla, že já nechci aby mě to tak bolelo, že bych si přála epidurál, tak mi řekla, že ne, že oni epidurál nedoporučují, že zastavuje kontrakce...a na moje další naléhání(myslela jsem , že umírám..) mi řekla, že jsem drzá!!!, tak maminkdy, nechci zabíhat do podrobností, poporodní péče na od.šestinedělí byla super, ale ten porod a por.asistentky, ty starý k...y, kerý mě tam nechaly trpět jako zvíře, na to nikdy nezapomenu a bůh ví, že se jim to vrátí, touto cestou zdravím hlavně por,asistentku paní Janu S, která to "dokorunovala" slovy, drzá..nespokojená.., když jsem prvně rodila a byla vyřízená bolestí a žádala o pomoc...
kdyby tam se mnou byl manžel, nikdy by se toto nestalo, toliko ponaučení pro příště, nikdy víc bez podpory manžela,sestry...pamatujte na to ,že si k vám nedovolí tolik, když tam budete mít zastání, takže závěrem mohu spravedlivě říci SLOVANY NIKDY VÍC!
Předchozí