já jsem asi z nějaké hodně zastaralé školy. ale myslím si, že státní úředník v žádné funkci nemá dostávat odměny ve výši ročního platu svých kolegů a podřízených a to ani v případě, že pracuje 16 hodin denně - to jen svědčí o tom, že není schopný vedoucí a neumí práci rozdat a koordinovat... když si to tak dělajív soukromé firmě, je mi to vlastně šumák, ale dlouho bych tam asi nepracovala pokud bych věděla, že to takto chodí
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.