Mám známé - tedy žije už jen paní, kteří mi vždy byly v podstatě rodinou. Vzali se, když jí bylo čerstvých 18, on měl 39, patnáctiletou dceru a dvanáctiletého syna - ve své péči (ovdověl). Je pravda, že si ji zčásti "vychoval", ale spolu mají další dva syny. Prožili báječný život a já si nepamatuju, že by ten vztah byly jakkoli nevyrovnaný. Paní je dnes v důchodu, on před deseti lety zemřel - duševně zcela svěží do poslední chvíle. Že tenhle vztah může být rovnocenný - a troufám si říct že nejpozději po deseti letech soužití byl stoprocentně, tomu by nikdo na začátku nevěřil. Jejich rodina pro mne byla vždy vzorem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.