| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jéééé :))
ahojte, pár dní jsem nenakoukla, a dokonce Jitu s Janinou se tu objevily, bezva :)

Holky předškolačky máte šikulky, ale Vojtík se taky nedá zahanbit :)
Slova, čísla... teď mu moc nejde do hlavy, proč se některá písmenka ve slovech vyslovují jinak, než se píší - včela, když... :)
My zápis neměli tak pestrý, protože oficiální zápis jsme zmeškali kvůli horám, tak jsme si domlouvali náhradní termín, ale předtím jsme ještě byli v jiné škole na dni otevř. dveří, tam proběhla i ukázková hodina, děti plnily různé úkoly, to se mu líbilo. U nás na sídlišti proběhne během pár let optimalizace škol, takže 1 škola je nejistá, tam jsme právě byli na té ukázkové hodině, ale radši jsem ho zapsala na jinou.

A co vaši mladší lumpíci? Jak jste na tom s barvičkama?? My bídně, Víťa nepozná ani ty základní i přesto, že to s ním melem při každé příležitosti pořád dokola, sem tam pozná žlutou, bílou, černou... ale jemu to spíš je úplně fuk :( Oni to sice zkouší až při 5leté prohlídce, ale po tom druhém roce už tohle Vojtík zvládal.
Tuhle jsme míjeli krásnou velkou červenou dodávku - Víťa začal, že je oranžová... žlutá... skončil u modré :(
Jeho už spíš zajímají písmenka!! Měli jsme knížku Říkadla, tak mi hned ukazoval, že TOHLE je í, a tahle dvě A,A jsou STEJNÁ, písmenka měly i různé barvy, ale na to už mi řekl, že neví :((
Před chvíli se kolem mě motal a viděl na monitoru nápis Rodina a povídá- támhle je i s kolečkem to spadlý :)

Janino, taky mě zajímá ta hudebka :) Vojtík chodí na flétnu, pokud ho to bude bavit dál, nechám to na něm, jak se rozhodne, mně by se líbil klavír, ale do paneláku to asi nehrozí, kvůli sousedům, ty máme dost děsný :( možná kytara, nevím...

hmmm, 120 m2, to teda závidím :) my sice máme 4+1, jenže v paneláku je to bídných asi 90 m2 :(

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.