To nevím, nikdy jsem neměla. A dobře vychovaný pes prý na vodítku netáhne.
Tý jo ) já vím, že jsme nevychovali. Debilka jsem otevřela branku, lupla mu vodítko a nepustila blokování... v životě jsem se podobně prolítla jen při bungee jumpingu
Fakt nemůžu soudit. Já už zvažuju i jiný věci, třeba pohlaví psa. Kluk... prostě značkuje a my se snažíme budovat zahradu. Holčička v bytě zase hárá.
Náš pes bydlí doma v bytě, takže mi záleželo i na ochlupení, protože máme paní na úklid. Jmenuje se JÁ.
Kotec i boudu máme, ale vyžeň psí miminko ven, že
Pak taky trávení dovolený. My chalupaříme, tam není problém, ale k moři asi pes s Vámi nepoletí, takže je třeba mít někoho, kdo se postará, nebo mít nervy na hotel.
A jak píšeš - velká auta na transport.
Zkopírovala jsem si Tě, abych na nic nezapomněla. :)
Slušně vychované dítě se taky nad maminkou neofrňuje, neodmlouvá, kočka je daleko větší paličák, hlavně když jí chceš dát prášek...
Tu paní na ten úklid znám, to mámě "ňákou" stejnou ne? K nám teda taky jiná nezavítá. Já teda jsem magor na úklid, každý den magořím s mopem a s luxem, ale zas třeba moc komínky ve skříních nemám...
No, já počítám s tím, že ten pes nebude mít ani boudu, bude žít s náma doma...jako není problém udělat boudu, ale s tím jsem teda nepočítala. Já nechci, aby žil/a venku.
Dovolený a naše výjezdy do zahraničí tak 2x měsíčně mám zajištěný u rodiny, hlídaj kocoury, brácha měl něměckýho ovčáka, tak přislíbil pomoc- RD se zahradou.
Já nechci nic udělat špatně, proto to téma.