| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Moje rada zní, vykašli se na řeči ostatních a řiď se svými institkty, od toho nám je koneckonců příroda nadělila. Mně tedy nikdy nezklamaly. Já mám podobné děti, větší srocení lidí nemusí doteď, a v miminkovském věku to nesnášeli.

Myslím že v tomto věku je to i dost obyklé, a dítě z toho i nejspíš vyroste. Je otázka zda to te´d nebude jiné než dřív, ale to bys spíš měla odhadnout ty. Pokud bys na oslavu ty jet chtěla, jela bych ale počítala s tím že budu muset s dítkem chodit ven. Držela bych ho u sebe, nedávala ostatním k otlapkávání, ideální je se s ním uklidit do jiného pokoje kde je třeba jen pár lidí. Nejlepší je dítě nejdřív trochu "otrkat" v menším kolektivu. Nedovol ať se na něj hned všichni vrhají, to totiž dle mých zkušeností nasává vždy :)), nedivím se že je pak dítko ve stresu. ale "zvykání" ve smyslu nechat jo chudáka řvát a bát se mi přijde tedy jako týrání, pokud to tak uděláš situaci jen do budoucna zhoršíš.
Anebo prostě nejezdi, takových příležitostí ještě bude.

A není pravda že velkých rodinách si dítě zvyknou prostě "musí" děj se co děj. Některým dětem to jen prostě nevadí když v ní vyrůstají, některým i tak ano. My máme velkou základní rodinu (mám 3 sourozence každého s dětmi), ale rozhodně jsem děti "vyřvat" nenechávala. Zvykaly si postupně, v případě větší sešlosti jsme šli do vedlejšího pokoje, časem se to poddávalo. Řídila jsem se především potřebami dětí, nenapadlo by mne jednak jinak.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.