Všechny děti jsem rodila v Havl.Brodě. První dvě to byl horor. Čtyři kozy na sále a na každé rodička připadala jsem si jak v nějaké továrně. Jen porodit a jít.Děti mě ukázali jen z dálky a pak jsem je viděla až asi za 3 hodiny. Při první dceři mi kojení vůbec nešlo,ale nikdo mi neporadil.Jem řekli ať se snažím. A u syna mě nadali,že jsem už druhorodička a tak to mám už umět. Obě děti jsem kojila asi 1-2měsíce A končila jsem velikýmy záněty. No hrůza. Zato rodit třetí dítě bylo to nejhezčí na světě.Proodnice se změnila jak mávnutím kouzelného proutku. Krásné sály,soukromí,citlívý přístup lékařů i sester.Za to bych jim chtěla poděkovat.Prožila jsem zde 4 krásné dny,kdy jsem se naučila dobře kojit(a pokud se mohu pochlubit kojím v pohodě do dnes a mám v plánu ještě nějaký čas pokračovat),ukázali mi techniky kojení,které využívám do dnes. Zkrátka byl to nádherný zážitek,ktrerý se v mem případě už asi nebude opakovat.HAVL. BROD MUŽU JEN DOPORUČIT.Jarka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.