| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mám dvě děti, absolvovala jsem s nimi hodně a některé ty věci za to nestály. Takže rozlišuju. Něco jiného je třeba svatba, která se už nebude opakovat, nebo narozeniny malé neteře/synovce - kvůli tomu budu vymýšlet nouzová řešení a klidně risknu i to, že se tam jen mihnu a pak budu někde po okolí sama jezdit kočárem (jednu takovou svatbu jsme absolvovali a byli jsme tehdy nejunavenější na place, ač jsme se ani jeden ničeho alkoholického nenapili). Naopak větší rodinou sešlost, která není něčím významná nebo kde nečekám setkání s někým, koho jsem leta neviděla, bych si v případě, že dítě je zrovna uprostřed největšího strachu z cizích lidí, úplně klidně odpustila. Jde přeci jen o období maximálně několika měsíců, než se to začne lepšit. A kupodivu by se s tím moje rodina a přátelé poměrně snadno smířili (tj. neuvedla bych je do šoku).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.