| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tak můj s0i umí dát čepici a občas si ji dá i dobře, tričko si neobleče, 3ale když to přetáhnu přes hlavu, tak tam ruce většinou už nějak strčí..
na trenky a tepláky nemá trpělivost, natahuju na půl žerdi, dotahuje. ponožky marnej boj, on by nejradši chodil bosky.. takže když antáhnu na půl.. tak ej prsotě sundá a prdí na mě... pokdu ale ponožky má a chce je mít a někde si ji skřípne, tak si ji dokáže natáhnout zpátky..

ale jsou mu 2 a 7, u 4 leťáka to teda vidím jako problém.. že se ve školce neobléká

jinak ani můj 10ti letý pořádně neví co je jeho oblečení a klidně z těláku donese cizí, to je prostě taková povaha.. a kalhoty nemá upravené pořádně do dnes...ustavitčně ho napomínám, aby si tepláky upravil.. pootočil.. taky jsem na spoustu věcí perfekcionalista a točí mě to.. :D

tak přeju pevné nervy.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.