| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

bydlela jsem (nikoliv zaroven) s nekolika partnery a s kazdym to bylo jine, podle toho, kde jsme bydleli (v mrnavym panelakovym byte, ve velikym byte v cihlovym dome nebo u partnera na statku), jak moc zrovna ten ktery z nas pracoval (spoustu hodin ve velke firme nebo OSVC z domova nebo "normalne" nebo vcetne nocnich a vikendovych sluzeb) - no a taky podle osobniho zalozeni konkretniho partnera (nekdo rad kuchti a jiny neuvari ani caj apod.)

takze moje odpoved je, ze to zalezi na lidech a na situaci...zazila jsem momenty, kdy jsme opravdu byli partneri-kamaradi a delili se o veskerou praci napul vcetne vareni (bez ohledu na to, kdo je chlap a kdo zenska - kdyz bylo potreba na chalupe porazit strom, tak jsem taky behala kolem stromu v monterkach), pak ze ja jsem vydelavala a delala do noci a kanclu a chlap varil a uklizel, protoze mel praci spatne placenou a travil v ni minimum casu, i nakonec to, ze ja jsem OSVC, praci jsem omezila a ted "vykryvam" krouzky a domacnost a proste vsechno, protoze partner bud pracuje nebo spi

ale nevim, jestli odpovidam na to, na co se zakladatelka pta....zadnou idealni predstavu nemam, protoze jsem to mela pokazde jinak...a taky jsem byla zvykla, ze muj otec zvladal vsechny zenske prace a kdyz bylo potreba, tak je proste delal...on dodnes, kdyz prijede k nam a vidi, ze je ve drezu nadobi, ho automaticky a bez reci jde umyt

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.