| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tak já tě neuklidním, ale mám ooooobrovské pochopení: dcera po nástupu do školky opravdu chodila vždy cca 4dny do školky, tam po konfrontaci s polonemocnými dětmi, které tam bezskrupulozní rodiče nechávali chodit (fakt šílený kašel, zelený sopel), 4.den pravidelně horečka a následná nemoc+doléčení, cca 2-3týdny mimo školku.
Dle mého jsou přípravky na imunitu víceméně na houby, taky jsem vyzkoušela kde co... Nepřišlo mi to nějak moc účinné. Nyní, po dvou letech je první rok opravdu mnohem, mnohem lepší, nemocná skoro není, v podstatě zůstává vždy mezi těmi zbylými dětmi, které přežívají, když většina školky leží. Ale fakt promoření trvalo 2roky~8~. Nemyslím, že se tohle týká všech dětí, některé mají asi vrozeně lepší imunitu,my asi měli smůlu, ale vše se obrací v dobré, myslím, že i u vás se blýská na lepší časy....VYDRŽ!!

Co jsem měla vypozorované, že po aplikaci atb se imunita vždy dle mého zhoršila, když atb dlouho neměla, bylo lépe. Nyní jsem dávala preventivně oscilo-homeopatikum, vždy 6ti denní kůru a fakt se malá drží, ale otázka, je-li to lékem, nebo prostě už zocelenou imunitou. Jo, vlastně na podzim jsem dávala Cordyceps, tj jakési mycelium z houby, bylo to šííííleně, ale šíííleně drahé (přes tisícovku, pro mě hrozná pálka), ale při představě promaroděné zimy jsem byla odhodlána ke všemu. Brala jsem to já i dcera, manžel to odmítal polykat...a je fakt, že my s dcwerou byly fakt zdravé-až na 2denní virozu minulý týden-manžel měl asi 3x anginu. Takže třeba tohle bayl ten zázrak (a nebo taky ne~:-D

Jinak na kašel dávám tymiánový sirup, udělej si ho sama, náklady minimální, účinnek dle mého maximální:
http://barevnsvt.blogspot.cz/2011/03/tymianovy-sirup.html

Léky se snažím dávat minimálně, spíš zábaly, čaje atd, horečku taky moc nesrážím, vím, jak dcera reaguje, ona je horečková, fakt jsem srážela až nad 39,5, nyní horečky skoro nemívá. Ale tj asi na matce. Hrozně držím palce, ale fakt věřím, že se z toho dostanete, jen vydržet, taky jsme si užily a je výrazně líp!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.