Upřímně nechápu co je komu do toho co dělala Ivana Zemanová. Jako svobodný občan tto země si může dělat co chce v mezích zákona této země. A to jestli někdo vytvoří nějaké pracovní místo,které platí ze svých peněz je pouze jeho věc. Je-li někdo ochoten zaměstnat I.Z nebo kohokoliv jiného je to pouze a jedině na něm a zvážení toho jestli se mu to vyplatí nebo ne. Nevím,proč zase někdo hledá senzaci tam,kde není. Upřímně je mi absolutně jedno co a kde Ivana zemanová dělala,protože je to pouze její soukromá věc. Já jsem jí neplatila a nepřísluší mi hodnotit její záležitosti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.