Jelikoz dochazim na gynekologii k panu prim.Bilinovi,tak jsem se rozhodla rodit v Neratovich a myslim, ze to byla ta nejlepsi volba.Uz jsem mela po terminu tak bylo rozhodnuto porod vyvolat.Bolesti me chytli ve dve v noci a nebyl pro personal problem mi vyjit vstric i v tuto dobu.Sestricky byli super,vse mi vysvetlily.Jelikoz jsem mlada a prvorodicka,tak jsem mela samozdrejme strach,proto jsem se rozhodla mit u porodu svagrovou,ani s tim nebyl zadny problem,dovolili nam i mob.telefon na sal,kde nam dali k dispozici i zasuvku na nabijecku.Ptat se zda muzeme fotit bylo uplne zbytecne.Timto chci podekovat porodni asis.pani Veverkove,bez ktere bych to nejspis nezvladla drzela me za ruku a pak mi musela pomahat s malim ven a panu dokt.Frydlovi.Maleho jsem dostala na pokoj po 3hodinach,kdy mi ho prinesli poprve na kojeni a uz mi ho nechali.Je to super porodni oddeleni,kde je super tym ktery vede super primar.Urcite doporucuji.A pokud budeme mit jeste jedno tak se narodi v prave v teto nemocnici - V ALMEDE V NERATOVICICH.Jeste jednou dekuji
Předchozí