V prosinci roku 2004 jsem rodila v Krajské nemocnici Pardubice. Císařským řezem se mi narodila 2 zdravá miminka. 3 týdny před porodem jsem trávila na oddělení rizikového těhotenství a po porodu jsem byla 10 dní na oddělení šestinedělí. Ráda bych porodnici doporučila. Poskytuje důstojné prostředí pacientkám a kvalitní, citlivou profesionální péči ze strany lékařů a sester. Děkuji paní MUDr. Kokrdové, panu Mudr. Tichému a všem zdravotním sestrám na odděleních, kterými jsem prošla. Nelíbil se mi pouze přístup paní doktorky, která se starala o miminka na oddělení šestinedělí. Její jednání nebylo přiměřené mému zdravotnímu stavu a cítila jsem naprostý nedostatek informací o dětech a jejich zdravotním stavu (např. miminko mi bylo odvezeno na osvícení z důvodu novorozenecké žloutenky, ale já jsem nedostala žádnou informaci o způsobu léčby, jejím průběhu, délce, rizicích atd.) Jednání paní doktorky bylo pro mne, jako čerstvou maminku, naprosto stresující. Dále jsem nebyla spokojena se stravou jak v období před porodem, tak i v době po porodu. Za celý pobyt v nemocnici strava neobsahovala ani jednou čerstvé ovoce, jídlo bylo přesolené a často nepoživatelné (např. na oddělení šestinedělí kuře na kari (!) atd.) Přes tyto nepříjemné zkušenosti porodnici doporučuji a ještě jednou děkuji, protože i zásluhou lékařů a sester mám zdravá, spokojená a prospívající miminka
Předchozí