Vitamíny je to o komunikaci, já mám dítě které bývala nadměrně nemocné, opravdu jednou byla dva měsíce doma den ve škole a zase skoro měsíc doma, nikdy mi nikdo nevyhrožoval sociálkou, ale já se školou komunikovala, volala učitelce pokaždé když marodila, chodila pravidelně pro úkoly a ano částečně je i informovala o zdravotním stavu, ale díky tomu přišli třeba dceru navštívit dceru do nemocnice, kdybych jim to tajila a nekomunikovala asi by tu sociálku informovali a co by bylo špatně, dělali by svojí práci, tak jak mají.
Pawllo, kdybych potřebovala aby dcera hlídala zavolala bych do školy na sekretariát s tím, že potřebuji aby z rodinných důvodů uvolnili co nejrychleji moji dceru a poslali ji domů. A až pak volala dceři, že jsem volala tam a tam a má postupovat tak a tak. Když jsem musela odjet kvůli dceři ze směny v práci, taky jsem nejdřív volala své šéfové a až pak šla za mistrem tomu řekla je to tak a tak s šéfkou jsem mluvila souhlasí, souhlasíš taky? On na to řekl dobrý nechceš odvést aby to bylo rychlejší. Když lidi komunikují dočkají se daleko většího pochopení, než když mlčí nebo mlží
Snad to s třídní v pohodě vyřídíš.