Vitaminy, šlo o to, že operační sál byl daleko od JIP a oni chtěli být kvůli dětem co nejblíž. Holky se narodily ve 34. tt, jedna měla odhadovanou hmotnost asi 1 300 g (ve skutečnosti měla 1 430g), tak nechtěli riskovat. Jinak by mě jistě nechali porodit na tom sále nebo asi i v kleku na podlahu. Dokonce jsem si myslela, že mě možná "říznou" alespoň kvůli Bčku, jak byla vysoko a příčně, časově by to jistě vyšlo, ale nakonec to nechali být a já jsem ve výsledku ráda.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.