Co byste si mysleli o takovém člověku, který si postaví v restauraci na stůl z venku donesenou PETku s pitím a objedná si pouze jídlo? Udělali jsme to tak s kamarádkou, když jsme byli s dětmi na výletě a zašli si všichni na oběd. Udělali jsme to se známou, když jsme ještě vloni po škole šli na dlabanec. Udělala jsem to dneska se synem, když jsme si došli na oběd na výletě. Vedle nás si sedli starší manželé, který si sice objednali pití, ale dali si napůl jedno pivo. Čtvrt litru perlivé vody by mě stálo 28 Kč a vím, že mě ani synovi by jedna lahvička nestačila. Měla jsem teď kvůli tomu konflikt s manželem, protože syn mu vyprávěl dojmy z výletu a prý jsem ostuda a tohle dělají jen socky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.