v tom případě jsem socka taky. Láhev si nosím, přesně z tohoto důvodu - proč mám za vodu platit víc než za pivo? Já si klidně dám k obědu to pivo, ale dětem ho dám asi těžko. Perlivé nápoje nepijí vůbec, džusy mají rádi, ale vypijí džus a mají žízeň. Limonády a coly jim dávat nechci, tak co mám dělat? Žijeme v Kalifornii, tady automaticky přinesou k jídlu vodu (vodovodku) s ledem. V Česku fakt trpíme. Já už tím, že musím s sebou tu vodu furt vláčet. Že nejsou běžná pítka, není běžné dostat vodu k jídlu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.