No jo - ty. Já jsem holt taková tolerantní a hodnotit někoho neznámého jako socku podle láhve na stole mi přijde přehnané. Obsluze to nevadilo, to je hlavní. Třeba jsou rádi, když mají kšeft i jen za jídlo. My chodíme z práce na obědy téměř denně a pití si dává málokdo. Je to taková obědová hospoda pro lidi z okolních firem, nikdo se nad tím nepozastavuje. Takže pokud má někdo sebevědomí na to přinést si veřejně vlastní pití, má spíše můj obdiv než pohrdání.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.