Janullo, tady zabalení jídla také "NENABÍZÍ"....ve smyslu, že by to někde inzerovali....prostě když mi zbyde na talíři takové množství jídla, které mi stojí za to si odenést domů, tak o zabalení požádám obsluhu......a také podle toho poskládám příbor.
Když složím příbor jakože jsem už dojedla, tak to samozřejmně odnesou a na nic se mě neptají - nemají důvod.
Naposledy minulý týden jsme si na horách nechali zabalait polovunu synova řízku a číšník se ještě divil, že nechceme i ty hranolky a ještě se ptal, jak přesně to chceme zabalit. Žádný problém - a to to byla obyč restaurace v zapadlém horském městečku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.