aky mě na jaře ukecali děti a manžel na pejska do bytu... nakonec jsem ho teda chtěla hlavně já
Máme tady velikou zahradu, ale někdy bych byla raději, kdyby tu možnost neměl, vrací se mi vždy jako čuně
Máme tedy právě Boloňáčka. Na zahradě bude lítat klidně celý den, doma bude ležet taky klidně celý den. Většinou si mi lehne k nohám, aby byl co nejblíž. Je přítulný a kamarádský. Syn (necelé 3 roky) je jeho parťák ve všech blbinách. Perou se a blbnou jako parťáci. Kouše, kamarádsky a hravě. Nikdy by mu neublížil. Když nejsme doma, tak neštěká, ale devastuje koupelnu.. to je fakt. Totálně nám zničil dvěře, okousal proutěný koš a hrozně rád stahuje ručníky a oblečení. A v tom si dělá pelech.. Ale to všechno když je doma sám přes noc.
Řekla bych, že jako plemeno je celkově moc hodný a klidný, ale zíroveň živý a hravý. Jen teda ten náš je nevychovaný, ale i tak je pořád docela hodný.
Máme také byt 3+1, děti menší než ty.
A žrádlo jsme mu koupili za 500,-Kč a má ho už tak 4 měsíce a ještě tam má. On oho moc nesežere. Očkování jsou asi dražší, ale to neposoudím, máme známého doktora. Poplatky jsou v každém městě jiné. Já platím 200,-Kč za rok. Česání by mělo být denně, ale tak 5-10 minut.. odhadem. A stříhím si ho sama.. ale je to pes domácí, nikde se neukazuje
Snad jsem pomohla