| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

maargit ~6~~6~~6~

já sem se tak ze začátku taky cítila.. furt tak pečuju aby zdravě jedli, aby si čistili zuby, čistím zuby a dvě moje děti mají zuby naprosto hrozný, aby chodili akorát oblečení, aby se otužovali, sportovali.. a stejně jsou furt nemocní..

když vidím okolo, co děti jí, že jim kamarádky zuby do dvou tří let vůbec nečistí, že nechodí na pravidelné prohlídky, že před obědem do dětí narvou pytlík bonbonů, ovoce pomaluneví jak vypadá...
tak už se tak necítím... ono všechno á dvě strany mince... mě zubařka říkala, že antb při růstu zubů (dcerka) i ta snížená imunita mají na zuby vliv.. a hlavně na 99,9 by druhé zuby měly být OK, jsem na to zvědavá, dceerka která má zuby fakt šílené... se kejve první zub, tak se těším na ten nový, jak bude vypadat a že bude krásný.. a ona se taky těší, je to taková panenečka princeznovská a na fotkách se dycky usmívala se zavřenou pusou, aby ty ošklivé jedničky a dvojky nahoře nešly vidět.~6~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.