Já měla srpně a rozhodně jsem overálky s krátkým využila. V kočárku byla často jen v body s krátkým rukávem a k tomu v případě potřeby přikrytá jen plínkou nebo v tom overálku. Ale ono záleží miminko od miminka. Pravda je, že jsem vždycky strojila asi o trošku míň než některé jiné maminky. Ono ale právě v kočárku je v létě hrozné vedro a novorozenci nejen rychle chladnou, ale se i přehřívají. Myslím, že pokud budeš mít jeden overal s krátkým a nějaké krátké body, užiješ to, v případě potřeby můžeš vždycky přikoupit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.